Mitsubishi разкри две нови концепции

Общи 14 февруари 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4210 посещения | без коментари

На салона в Женева Mitsubishi ще се отсрами с две нови концепции - Concept GR-HEV и Concept CA-MiEV, които ще бъдат показани за първи път пред широка публика. С тях компанията ще демонстрира новите си технологии.
Първият е концепция за екологичен, но динамичен SUT (sport utility truck – спортен пикап). Той ще е с дизелово-хибридно задвижване, благодарение на което ще постига вредни емисии под 149 г/км и предаване 4WD от ново поколение, включващо познатата ни от Pajero система Super Select 4WD и Super All Wheel Control (S-AWC), която осигурява повече стабилност и по-висока динамика в офроуд режим.
Концепцията CA-MiEV е електромобил от следващо поколение, в който са съчетани мотор, инвертор, регенериране на спирачното усилие и безжично зареждане. Благодарение на тези технологии, както и на олекотената маса и аеродинамичната линия на каросерията си, автомобилът ще разполага с автономност от 300 км.

 
Ключови думи:   awc, mitsubishi, sport utility truck, sut, wheel
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте