Mitsubishi и собственикът на Lotus с дългосрочно партньорство

Общи 15 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4520 посещения | без коментари

Собственикът на легендарната марка Lotus, малайзийската компания Proton и Mitsubishi Motors ще си сътрудничат за разработването на глобален компактен автомобил.
В момента текат преговори за стратегическото им партньорство, което предвижда съвместно производство на двигатели в Малайзия, както и на автомобили от японската марка в заводите на Proton. Освен това двете компании ще споделят с Proton много части за глобален компактен модел, който ще дебютира първо в Тайланд през март следващата година. От друга страна японците ще предоставят електрическите и хибридните си технологии на Proton.
Сътрудничеството между двете компании е дългосрочно, като то започна през 2008 г. и тогава се появиха първите модели на Proton, разработени на базата на коли на Mitsubishi.

 
Ключови думи:   lotus, mitsubishi, mitsubishi motors, proton
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте