MINI дефилира в сърцето на София

Общи 09 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2285 посещения | без коментари

Вече е традиция в началото на лятото MINI да се опита да завладее града с цветно настроение и вълнуваща динамика. За трета поредна година се състоя традиционното градско роудшоу на MINI, този път под името MINI COLLECTION 2012. То представи актуалната моделна гама на марката, която вече включва цели шест модела, подходящи за всеки начин на живот с изключение на скучния.
На своеобразното модно ревю пред Националната галерия за чуждестранно изкуство моделите на MINI дефилираха, за да демонстрират стил, елегантност, вълнуваща динамика и неограничени възможности да изпълнят всякакви очаквания и желания.
Колекцията на MINI през 2012 г. вече включва шест модела - MINI (hatch), MINI Cabrio, MINI
Clubman, MINI Countryman, MINI Coupe и МINI Roadster, които се предлагат и с под-марката
MINI John Cooper Works.
Безспорно най-познат и най-разпознаваем е MINI (hatch), прекият наследник на класическото Mini, който се предлага в шест модификации: MINI ONE, MINI ONE D, MINI COOPER, MINI COOPER D, MINI COOPER S и MINI COOPER SD.
MINI Cabrio е за любителите на характерното go-cart удоволствие от шофирането, Clubman съчетава класически характеристики на дизайна и конструкцията на марката с ненадмината функционалност, а при Countryman всичко е по четири. Четвъртият модел на марката е за първи път с четири врати, дължина над 4 м и може да бъде поръчан със система за задвижване на четирите колела ALL4, a вече и като MINI Countryman John Cooper Works.
MINI Coupe пък e първият двуместен модел в историята на марката, а Roadster - първото и единствено двуместно MINI със сгъваем покрив.
Предстои колекцията на марката да бъде обогатена и с първото MINI, признато като търговски автомобил, и първи луксозен модел в класа на малките ванове – Clubvan.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте