Mercedes S500 Plug-in хибрид и Range Rover Evoque FL: звезди от Франкфурт

Общи 21 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7070 посещения | без коментари

На изложението във Франкфурт (12-22 септември 2013) Range Rover ще представи лекия фейслифт на Evoque. Четири нови модела джанти, допълнителни цветове за интериора и нови емблеми – визуалните модернизации се изразяват само в това. По-интересното се крие под ламарините. Cadillac ще представи елегантната концепция Elmiraj Concept, която е предвестник на визията на луксозните купета. 5,21-метровият автомобил с две врати ще побира четирима пътници, ще бъде висок 1,40 метра и широк 1,93. Под капака на машината със задно задвижване е поставен 4,5-литров Twin Turbo V8 с 507 к.с. и максимален въртящ момент 678 Нм. С дебюта на GLA, Mercedes активно следва тенденцията за все по-силно навлизане на SUV-овете.
Opel ще покаже новата Моnza. Прототипът ще бъде носител на новия дизайн и техниката на марката и - изненадващо – ще бъде със задно задвижване. Двигателите ще бъдат екологични. BMW ще представи третото поколение на хита Х5, което дизайнерите са освежили. На щанда на баварците ще бъдат и фейслифтът на Серия 5, както и серийните версии на i3 и i8. Skoda ще покаже втората версия на Rapid, наречена Spaceback. Хечбекът е конструиран специално за европейския вкус и ще бъде с около 20 см по-къс от познатата до момента лимузина. Любителите на високите скорости ще имат възможност да видят отблизо суперспортиста 918 Spyder с 887 к.с.

 
Ключови думи:   bmw, cadillac, gla, mercedes, nza, opel, range rover, Skoda, twin turbo v8
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте