Mercedes B-Class: Вече са повече от 700 000

Общи 28 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2550 посещения | без коментари

Новото поколение на модела идва през септември

Mercedes-Benz обяви, че доставените представители на един от най-противоречивите, но доказали се като изключително успешни през годините модели на марката- представеният през 2005 година B-Class, са преминали границата от 700 000 единици.

Въпреки че това само по себе си е достатъчна новина, от Mercedes разкриват и малко подробности за изцяло новото поколение на луксозния компактен модел.

Световната премиера на новата генерация B-Class ще се състои през септември, по време на международното изложение във Франкфурт. Според изявлението на Mercedes-Benz, автомобилът ще бъде първият от ново поколение компактни коли, които ще бъдат лансирани на пазара през следващите месеци. Следващата стъпка ще бъде дебютът на новият мъник A-class, а от фирмата са предвидили и две нови предложения.

Първите представители на новата генерация Mercedes-Benz B-Class, в стандартното оборудване на който ще бъде включен дори спирачен асистент, ще бъдат доставени на бъдещите си собственици в Западна Европа още през тази година.

 
Ключови думи:   mercedes benz
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте