Mazda2 стана автомобил на годината в Япония

Общи 15 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 26370 посещения | без коментари

Mazda2, който читателите ни класираха за „Златен волан“ на AUTO BILD, получи почетния приз „Автомобил на годината“ в родината си Япония. Там моделът се предлага като Demio
Очакваме моделът да бъде представен в Европа в началото на 2015 г., като при него отново ще бъдe използвана пълната гама от SKYACTIV технологии на Mazda и впечатляващият дизайн на стила KODO – Soul of Motion.
Компактният автомобил в B-сегмента разбива предубежденията, въоръжен богато с последни технологии и иновативен дизайн.
Новият 1,5 Skyactiv Clean Diesel предоставя щедро мощност и същевременно ниски CO2 емисии – под 90 г/км, а изключително ергономичният кокпит включва за пръв път Head up Display в този клас, както и интелигентната i-ACTIVSENSE система за активна безопасност на Mazda.
Това е пети поред модел на Mazda, който печели високото отличие. “Едновременно сме горди и благодарни, че Mazda2 получи толкова престижна награда“, коментира Масамичи Когай, президент на Mazda Мотор Корпорейшън. „Този резултат е благодарение на непрестанната подкрепа от всички хора, които обичат коли. Вдъхновени от тази награда, ние ще продължим в нашето търсене на автомобили, които палят искра в живота на хората, и ще се стремим да станем единственият бранд, избиран от потребителите отново и отново.“

 
Ключови думи:   mazda
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте