Maybach възкръсва, ще прави SUV

Общи 07 юли 2014 | Speed-Press.com A- A+ 18945 посещения | без коментари

Явно всички производители напоследък са подивели на тема SUV-ове и кросоувъри. Особено луксозните марки, доскоро вторачени само в лъскавите седани. Напълно в духа на времето се заговори, че и Maybach, която скоро ще възкръсне от пепелта, ще последва примера на Bentley, още повече че има чудесен съратник в това начинание в лицето на компанията майка, Mercedes-Benz.
Твърди се, че става въпрос за луксозна версия на Mercedes-Benz GL, която обаче ще носи емблемата на Maybach. Щяло да има и още по-наточени версии на седана и купето на S-класата, както и на кросоувъра MLC, чиято премиера предстои. Така Maybach ще стане за Mercedes нещо като AMG и ще пуска луксозни варианти на вече съществуващи модели.
„Повече от ясно е, че със стария Maybach е свършено. Но марката има добър имидж, който не бива да се пропилява“, твърди Томас Вебер от развойния отдел на компанията.


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте