Lumma Design превърна 650i в CLR600 GT

Общи 17 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3615 посещения | без коментари

Немският тунер Lumma Design представи новия си проект CLR600 GT. Той е базиран на най-новото BMW 650i кабриолет и ще направи своя дебют на автосалона в Женева.
CLR600 GT се отличава с аеродинамичен бодикит, състоящ се от предна броня, по-нисък спойлер, дневни LED светлини, странични прагове и заден дифузьор. Окачването е снижено с 20 мм, а 20-цолови алуминиеви джанти допълват външния вид.
Под предния капак се крие 4,4-литров битурбо V8 агрегат с мощност 490 к.с. За сравнение стандартната 6-ица генерира 408 к.с. Въртящият момент също е нараснал от 600 до 720 Нм.
Lumma Design не разкрива какви подобрения са направени за повишаване на производителността. Предполага се, че те включват препрограмирано ECU, подобрено охлаждане и оптимизирана спортна изпускателна система.
Както се вижда от снимките, интериорът е ръчно изработен. За тапицерията са изполвани алкантара и кожа. Спортният волан е ергономично оформен, а педалите са алуминиеви.

 
Ключови думи:   bmw, bmw 650i, lumma design, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте