Jaguar и Land Rover отново лидери според J.D. Power

Общи 03 август 2012 | Speed-Press.com A- A+ 12250 посещения | без коментари

Jaguar запази второто си място в най-новото проучване на американската изследователска агенция J.D. Power and Associates за пътно поведение, ефективност и дизайн. В основата на успеха е моделът XJ, който е отличен със сребърните медали в надпревара с 34 луксозни марки автомобили. Друг представител на Великобритания – Range Rover Evoque, е безапелационен победител в същото изследване. Всъдеходът е избран за най-привлекателен кросоувър в премиум сегмента.
Jaguar XJ събира 901 точки. Моделът е един от само трите в автомобилната индустрия, който успява да надхвърли 900 точки.
Land Rover е на шесто място в бранша по общи показатели. Според проучването клиентите на удостоения с редица награди Evoque оценяват най-вече неговия дизайн и икономичност в сравнение с останалите превозни средства от същия сегмент. Членовете на журито изтъкват, че Range Rover Evoque комбинира водеща в класа ефективност с динамично и бързоподвижно управление върху всякакъв терен. Това е сто и втората награда за модела само година след появяването му на пазара.
Изследванията на J.D. Power and Associates се базират на проучвания, свързани с потребителското задоволство. Собствениците на нови автомобили оценяват 80 компонента във возилото си, като обясняват ясно и подробно какво точно в тях им харесва или не ги задоволява.
В тазгодишното му издание се включиха общо 74 000 собственици.


 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте