Jaguar XE атакува от новия AUTO BILD

Общи 24 юни 2014 | Speed-Press.com A- A+ 14815 посещения | без коментари

Jaguar XE атакува Серия 3, ексклузивни първи впечатления от Ford Focus и Audi TT Offroad Concept, са горещите теми в новия брой на българското издание на AUTO BILD, който е на пазара от сряда.
Новото Polo е предизвикано на сравнение, като на него се противопоставят Renault Clio, Peugeot 208, VW Polo, Ford Fiesta и Skoda Rapid Spaceback.
В друг тест резонният въпрос е ще издържи ли Targa 911 4S тежката матура, а на Kia Rio се пада честта да бъде разглобена до най-малкия детайл в поредния ни продължителен тест от над 100 000 км.
Знаете ли какво е “сенца потенца“? Каквото и да си мислите, означава „без сили“. Това е нарицателното за култовия и измамно спортно изглеждащ Volkswagen SP2 (всъщност в оригиналното име SP е съкращение от Сао Пауло), произвеждан през 70-те единствено в Бразилия, която тези дни е буквално навсякъде и най-вече във вихъра на Мондиала. Подробен репортаж за този модел също ще откриете в новия ни брой.


Актуално Jaguar XE атакува Серия 3Първи впечатления Audi TT Offroad ConceptПърви впечатления Infiniti Q50 S HybridПродължителен тест Kia RioАвтомобили втора ръка BMW Серия 5 на 991 986 кмТест Porsche 911 Targa 4S

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте