Huyara става автобот

Общи 27 юни 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4275 посещения | без коментари

Холивудският режисьор Майкъл Бей обяви поредната звезда, която се присъединява към бандата от суперколи в Transformers 4. Всъщност той просто постна снимка на автомобила в личния си блог, където описва Huyara като „шедьовър на дизайнерското и инженерното изкуство“.
Това Pagani обаче е в нетрадиционен за модела кървавочервен цвят и изглежда още по-темпераментно. В този вид автомобилът е идеалният автобот.
Другите засега обявени суперколи от Transformers 4 са Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, Corvette Stingray, Sonic RS, Lamborghini Aventador LP 700-4, военен „джип“ на Oshkosh Defense, Western Star, както и класически Chevrolet Camaro SS от 1967. Любопитното е, че петото поколение на Camaro SS също е забелязано във филма. Предполага се, че автоботът Bumblebee ще се трансформира едновременно и в двете версии.
Очаква се премиерата в САЩ да се състои на 27 юни 2014 г.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте