GT-R 2014 още по-уверен при висока скорост

Общи 21 ноември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9715 посещения | без коментари

След като ви разказахме за версията Nismo, дойде време да разнищим тайните и на класическия нов GT-R, чиито продажби в Япония започват точно на 2 декември, а по-късно моделът ще се появи и в останалите части на света.
Фетишизираният от мнозина модел е способен на зашеметяващо ускорение. Окачването му е фино настроено, за да намали колебанието в натоварването между четирите колела. Оптимизиран е електронният контрол на амортисьорите, модифицирани са предната стабилизираща щанга и носачите. Така е подобрено сцеплението върху неравни пътища, както и стабилността. Производителите обещават по-малко вибрациии и по-малка необходимост от корекции с волана при движение по прави участъци.
Стандартно GT-R e оборудван с гуми Dunlop SP Sport Maxx GT 600 DSST CTT с по-твърди страници. Размерът им отпред е 255/40ZRF20(97Y), а отзад – 285/35ZRF20(100Y). Калибрирането на спирачките е било пренастроено за по-твърда, линейна реакция във всекидневието. Фино настроено е и кормилното управление, за да се намали усилието, необходимо при маневриране в града. Комбинацията между прекалибрирано окачване и изключително кормилно управление дава несравнима увереност при висока скорост.
2014 Nissan GT-R е с нови ефикасни, високо-интензивни мулти-LED светлини. Новите фарове са снабдени със система AFS (Adaptive Front lighting System), която автоматично адаптира ъгъла на светлинния сноп спрямо скоростта на автомобила. За жалост ще се предлагат само на определени пазари.
Отличителните четири кръгли стопа на GT-R сега формират ясни светлинни кръгове. При стартиране на двигателя, целият светлинен подпис на автомобила светва, правейки процедурата по стартиране супер драматична.
Визуалното излъчване е подсилено чрез добавянето на нов екстериорен цвят, наречен Gold Flake Red Pearl. Тази червена боя съдържа микроскопични златни частици. Изборът на три интериорни цветови схеми включва нова тапицерия в цвят бледа слонова кост. Воланът е облицован с кожа, докато частично облицованите с анилинова кожа седалки са допълнително украсени с шевови акценти.
Купето е изградено от стомана, карбон и алуминий за постигане на висока здравина и ниско тегло. Благодарение на оптимизираната изолация и акустичната настройка, дори при високи скорости пътниците могат да се наслаждават на спортния звук на двигателя. Като опция е предвиден карбонов спойлер отзад на изработения от същия материал капак на багажника. За повече информация изтеглете прикачения файл

 
Ключови думи:   nissan
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте