Greatwall Hover H6 с 5 звезди в C-NCAP

Общи 24 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8380 посещения | без коментари

Китайският еквивалент на европейските и американските организации за безопасност и сигурност на автомобилите C-NCAP обяви резултатите на първата партида от краш тестове за 2012 г. Общо 10 автомобила бяха тествани и почти всички получиха максималните пет звезди.
Сред участниците бе и Greatwall Hover H6, който ще се произвежда в Ловеч. Автомобилът без проблем получи максималните 5 звезди. За пръв път бе тестван и тайванският SUV Luxgen 7. Три китайски автомобила получиха също 5 звезди, а над всички остана Toyota Camry с 6 звезди.
Това ще е последната партида от автомобили, тествани и оценявани по настоящите стандарти. От това лято влизат в действие нови, по-строги стандарти, като увеличение на скоростта при челен сблъсък до 64 км/ч, добавяне на камшичен удар и други, които се приближават до изискванията в Euro-NCAP.

 
Ключови думи:   camry, euro ncap, toyota, toyota camry
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте