Ford разкри високопроходима Fiesta

Общи 05 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2920 посещения | без коментари

Ford EcoSport е най-новият SUV на марката, вдъхновен от Fiesta и предназначен за европейския пазар. Той ще дебютира на автомобилния салон в Делхи, който отваря врати на 7 януари. Моделът е един от първите, оборудван с нов 1-литров 3-цилиндров турбоагрегат EcoBoost, който генерира 120 к.с. и 170 Нм. Кросоувърът с пет врати има нисък и набит стайлинг и просторен интериор. В предната част доминира огромна трапецовидна радиаторна решетка. Фаровете са по-тънки от тези на Fiesta, вдъхновени от концепцията Evos, показана във Франкфурт.
Автосалонът в Делхи е важен за Ford, тъй като това е първият пазар, на който ще се предлага този SUV. Популяризирането и разрастването на това шоу накара някои марки като Jaguar и Land Rover също да се фокусират главно върху Делхи Експо.
Ford също така потвърди, че ще започне продажби на модела в Южна Америка, Китай, Северна Америка и Базилия, като в последната страна вече са продадени SUV модели, базирани на Fusion, които носят вече името EcoBoost.

 
Ключови думи:   evos, fiesta, ford, ford ecosport, fusion, jaguar, land rover
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте