Ford навлиза на китайския автомобилен пазар с 15 нови модела

Общи 18 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2725 посещения | без коментари

Ford планира да въведе 15 нови модела в Китай до 2015 година. Така автомобилният производител ще удвои производството си на най-големия автомобилен пазар в света. За да постигне целта си, компанията ще увеличи двойно местните представителства, които в момента са 340. Първият модел ще бъде Ford Focus. Той ще влезе в серийно производство през 2012 г. в чисто нов завод в Чунцин с капацитет от 150 000 бройки годишно, за който са инвестирани близо 490 млн. долара.
Ford също така ще удвои размера на професионалнта си работна ръка, като ще добави 1200 нови работни места. Още тази година ще бъдат открити 550 места в редица отдели – инжинеринг, производство, продажби, маркетинг, финанси, информационни технологии, комуникации и правни върпоси. Те ще бъдат локализирани в Шанхай, Чуцин, Нанкин и Нанчан.
Огромните инвестиции на Ford в Китай са изключително важни, тъй като компанията очаква 70% ръст в продажбите си в следващите 10 години, идващи именно от пазарите в Азия и Африка.

 
Ключови думи:   ford, ford focus, images, speed press
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте