Ford Mustang се качва на Empire State Building

Общи 27 март 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5405 посещения | без коментари

На 16 и 17 април Ford ще отбележи 50-годишнината от производството на Mustang, като качи два кабриолета от последната излязла версия на модела на 86-ия етаж на Empire State Building.
Фенове и собственици на модела от 16 страни, 10 от които европейски, ще се съберат за събитието. Новото издание на Mustang влиза в продажби през 2015 г. То е с около 180 мм по-дълго и със 100 мм по-широко от предшественика си. Моделът е с нов 2,3-литров EcoBoost и 5,0-литров V8 426 к.с.
Първото поколение на култовия модел дебютира през 1964 г. на световното изложение в Ню Йорк, точно на 16 април. Повече по темата можете да откриете на специалния сайт - http://www.mustang50thbirthdaycelebration.com/ и на http://www.mustang.org/. Над 9 млн. бройки от легендарния модел са продадени по света. Видео

 
Ключови думи:   ford
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте