Fiesta е световен избраник на жените

Общи 24 юли 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4580 посещения | без коментари

Новият Ford Fiesta 1.0 EcoBoost бе провъзгласен за Световен дамски автомобил на 2013 г. Журито, състоящо се от автомобилни журналистки от цял свят, коронова новата Fiesta за победител – пред Porsche Boxster S, Audi Allroad и Range Rover – по критерии, включващи секси външен вид, безопасност, съотношение цена-качество, удобство за децата, екологичност и висококачествена изработка
Новата Fiesta 1.0 EcoBoost е победител и в категорията Световен дамски автомобил на 2013 г. по икономичност. В началото на годината 1.0-литровият мотор бе избран за Световен двигател на 2013 и 2012 г. – със своите 125 к.с. отделя 99 г/км СО2 емисии като част от водещата в класа гама от 7 двигателя на Fiesta, всички с СО2 емисии под 100 г/км.
Преди време Fiesta спечели максималните 5 звезди за безопасност от независимата организация Euro NCAP и предлага вътрешната система за свързаност Ford SYNC със системата за помощ при аварийни ситуации, която директно свързва пътниците в автомобила с местните служби за спешна помощ в случай на инцидент. Active City Stop помага на водачите да избягват удари с ниска скорост.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте