Ferrari на цената на Polo

Общи 02 юли 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5530 посещения | без коментари

Не е ясно как майката на италианските форми Pininfarina приема кражбата на дизайна? Май е по-добре да гледаме това Ferrari California само отзад?! Всъщност не – репликата, направена от британския специалист по киткари MI6, изобщо не е толкова лоша – преди всичко заради колата, която се крие под елегантната „черупка“ - Lexus SC 430 Cabrio. На нейна база е направен първият (по данни на производителя) киткар със сваляем хардтоп. Работата на британците заслужава аплодисменти, макар че познавачите няма да се подведат по доработката и няма да я сбъркат с истинското Ferrari California. Цената на модификацията е около 28 000 лева – в тази сума са включени джантите, както и всички елементи за каросерията, материалите за закрепването им и дори лампите. мощността: Мощността е едва 141 к.с. и буквално убива емоциите от шофирането, които три пъти по-мощното F40 (479 к.с.) с два турбокомпресора дава на пилота си. По отношение на интериорното оформление има още какво да се желае.
Във Великобритания киткарите нямат проблеми с узаконяването, защото имат много почитатели. В страни като Германия обаче регистрацията им би била проблем.

 
Ключови думи:   cabrio, ferrari, lexus, lexus sc 430, pininfarina
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте