Ferrari и Алонсо: Заедно до 2016 година

Общи 20 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 11380 посещения | без коментари

Scuderia Ferrari Marlboro обяви, че Фернандо Алонсо ще бъде част от екипа на отбора до края на 2016 година.

"Огромно удоволствие е да подновим споразумение с пилот, който винаги се е борил за победата, дори в най-трудните ситуации, коментира Лука ди Монтедземоло. "Фернандо има всички необходими качества, както технически, така и личностни, за да играе водеща роля в историята на Ferrari и се надявам, че той ще я обогати с нови победи в близко време.

"Изключително съм радостен от постигането на това споразумение, сподели от своя страна Алонсо. "Изпитах комфорт в момента, в който станах част от Ferrari и сега това е като мое второ семейство. Имам доверие на мъжете и жените, които работят в Маранело и на тези, които ги ръководят. Напълно адекватно е и решението ми да продължа взаимоотношенията си с тях- с екип, в който без съмнение, някой ден ще поставя край на моята кариера.

 
Ключови думи:   ferrari, scuderia ferrari marlboro
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте