Falcon F7 дебютира в Детройт

Общи 13 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3165 посещения | без коментари

Американската компания Falcon Motorsports разкри новата концепция F7 в Детройт. Според компанията моделът ще излезе на бял свят по-късно тази година. Falcon е известен производител на екстериорни пакети и модификации, най-вече на Dodge Viper. Сега фирмата използва натрупания си опит, за да създаде свой собствен суперавтомобил, който ще струва около 225 000 долара и ще се произвежда в лимитирана серия от по 20 бройки годишно.
Спортистът ще се задвижва от 7-литров LS7 агрегат, генериращ над 620 к.с. и въртяш момент от около 810 Нм. Общото тегло няма да надвишава 2800 кг., така че се очаква динамиката му да е на завидно ниво.
Задвижването ще е на задната ос посредством 6-степенна Ricardo трансмисия, точно като във Ford GT. F7 ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,3 сек., а максималната скорост ще бъде ограничена до 320 км/ч.
Каросерията е изработена изцяло от въглеродни влакна, докато за голяма част от вътрешната структура е изпозлван алуминий. Окачването ще наподобява това при Chevrolet Corvette.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте