Dacia стъпва и на датския пазар

Общи 17 май 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4475 посещения | без коментари

Дилърската мрежа на Dacia в Западна Европа се разраства с пълна сила. Гамата на бюджетната марка на Renault първоначално бе замислена само за развиващите се пазари като нашия, но Logan постигна такъв успех, че компанията преосмисли политиката си за Dacia, която днес се предлага в общо 41 страни от света, като от началото на годината тя стъпи на във Великобритания и Ирландия. От тази седмица румънският бранд има представителство и в Дания. Първият модел, който ще бъде лансиран в страната, е Lodgy. Очакванията са големи, защото още преди стъпването на Dacia на датския пазар сайтът www.dacia.dk/ е бил посетен от 16 000 души. По време на отворените врати в дилърството почти 4200 датчани посетиха събитието, за да се запознаят отблизо с Lodgy, от който са поръчани 51 автомобила. С дължината си от 4,5 м, багажния си обем от 2,617 куб. м и атрактивните си цени моделът е наистина изключително добра оферта.
Новото дилърство е прикрепено към мрежата на Renault, като автомобилите от бюджетната марка ще се предлагат в 33 търговски точки в страната.
Наред с Великобритания и Ирландия, където Dacia стъпи в началото на годината, Дания е четиридесет и първата страна в света, в която марката има представителство.

 
Ключови думи:   dacia, logan, renault
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте