Chrysler 200 Convertible на цена от 26 445 долара

Общи 31 януари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5300 посещения | без коментари

Chrysler обяви, че при появата си на пазара в Северна Америка през пролетта на тази година, новият 200 Convertible ще се предлага на цена от 26 445 щатски долара (за 200 Convertible Touring), а по-високото ниво на оборудване- 200 Convertible Limited, ще струва 31 240 долара.

Chrysler 200 Convertible 2011 идва с нов дизайн на екстериора и интериора, подобрено окачване, оптимизирана двигателна гама и системи за активна и пасивна безопасност. От компанията са предвидили и възможност за вграждането на сателитно радио SIRIUS, мултимедийна система с твърд диск 30 гигабайта, а самият автомобил ще се предлага в три нива на оборудване- 200 Convertible Touring, 200 Convertible Limited и 200 Convertible S (ще се появи на по-късен етап от развитието на колата).

Новият Chrysler 200 Convertible ще се предлага с нов 3.6-литров Pentastar V- образен, шестцилиндров задвижващ агрегат или с 2.4- литров, редови четирицилиндров. И двата двигателя ще бъдат комбинирани с шестстепенни предавателни кутии.

От Chrysler са предвидили възможност за избор между твърд и мек сгъваем таван, управлението на които се извършва чрез бутон, както и между два вида автоматично заключване.

 
Ключови думи:   chrysler, sirius
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте