Cadillac CTS получава фейслифт

Общи 23 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10770 посещения | без коментари

Cadillac обяви, че в следващия модел CTS емблемата ще бъде без венец. Засега не са изтекли снимки, но според компанията колата ще предлага ревизирана радиаторна решетка и покрив, които дебютираха в ATS Coupe. Въпросната радиаторна решетка ще бъде решена в черен хром и ще включва активни въздуховоди. Новият CTS ще се предлага в два нови цвята: бял Crystal White TRICOAT и син металик Dark Adriatic Blue Metallic.
Промените отвътре включват нови цветове и нови декоративни комбинации, както и OnStar 4G LTE система с вграден Wi-Fi хотспот. Инфотейнмънт системата CUE също е подобрена и предлага получаване и изпращане на гласови съобщения и нова функция Teen Drive, която позволява на собствениците да зададат определена сила на звука на радиото и ограничение на скоростта. Също така е предвидено безжично индуктивно зарядно Cadillac DockSpot, което работи с всякакви смартфони.
Опциите на задвижване ще включват 2-литров 4-цилиндров турбо агрегат с 272 к.с. и 400 Нм, 3,6-литров V6 с 321 к.с. и 373 Нм, и 3,6-литров V6 с 420 к.с. и 583 Нм.

 
Ключови думи:   cadillac
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте