BMW Серия 4 Купе се роди

Общи 05 декември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3630 посещения | без коментари

BMW официално разкри Серия 4 Купе. Моделът ще направи публичен дебют през следващия месец в Детройт. На практика, моделът представлява Серия 3 седан с две врати, но идва с някои промени по дизайна, които го правят по-спортен и по-елегантен.
Колесната база на BMW Серия 4 Купе е 2810 мм, тоест автомобилът е с 50 мм по-дълъг от сегашната Серия 3 Купе. Предната следа е 1545 мм (с 45 мм повече), а задната – 1593 мм (с 80 мм повече). Размерите на новото купе са – дължина 4641 мм, широчина 1826 мм и височина 1362 мм.
От BMW са поставили огромни 20-цолови трикомпонентни алуминиеви джанти. В предната част се забелязват шестоъгълни LED светлини, а в предната престилка - по-големи въздуховоди. Наклонената линия на покрива създава естествен преход към задната част, която се характеризира с издължени стопове, разположени по външните ъгли на колата. Най-голямо впечатление прави задната броня, която създава впечатление, че е облицована в сатенен алуминий и свързва двата ауспухови накрайника.
По отношение на вътрешното пространство от BMW по традиция са се фокусирали върху оформлението на интериора към шофьора с жизненоважните контролни уреди, разположени ергономично около водача. Цветовете и дизайна на материалите са изработени от BMW Individual, включително тапицерията в черно и кафяво с контрастиращи шефове.

 
Ключови думи:   bmw
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте