BMW Серия 2 с тунинг от AC Schnitzer

Общи 04 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7760 посещения | без коментари

От пролетта на 2014 г. BMW превърна Серия 1 Coupe в Серия 2. Тунинг компанията AC Schnitzer представи голям тунинг пакет за модела. Продуктът на фирмата със седалище в германския град Аахен е ориентиран към пазарите по целия свят. Модифицираното 220i развива 184 вместо 245 к.с. Още по-внимателно тунерите подхождат към M235i, при което „конете“ са повишени от 326 на 380. За същия мотор се предлага и по-голям интеркулер. Благодарение на размерите (520х210х130 мм) и „стъпаловидния“ строеж той има с 80% по-голяма обдухвана площ и с 62% по-голям обем на въздуха, подаван към турбото, в сравнение със серийния интеркулер. Идеята на това подобрение е да осигури по-равномерно разгръщане на мощността.
Дизелите също получават по-висока мощност: със 171 (вместо 143 в BMW 218d), 218 (вместо 184 в BMW 220d) и 258 конски сили (вместо 218 в BMW 225d) тунинг версиите във всяко изпълнение предлагат по-висока мощност, отколкото серийните. Тунерите са помислили и за „гъдела“ на слуха: спортното гърне с два хромирани накрайника или спортните накрайници гарантират, че „двойката“ няма да остане незабелязана.
Комплект пружини, спортно или състезателно окачване (регулируемо по отношение на височината и твърдостта на амортисьорите и по отношение на сгъване и разгъване) осигуряват минимален клиренс до 30-40 мм. От Schnitzer предлагат и различни компоненти за външен тунинг от карбон, както и джанти с размер до 20 цола.

 
Ключови думи:   Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте