BMW по време на Международното автомобилно изложение IAA 2013

Общи 26 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7425 посещения | без коментари

Новостите в моделната гама на марките BMW и BMW i, които ще бъдат представени на международното автомобилно изложение (IAA) 2013 във Франкфурт на Майн, съчетават настоящето и бъдещето на радостта от шофирането. Един от основните акценти на най-важното в световен мащаб автомобилно изложение през тази година ще бъде премиерата на BMW i3. С изработената си от карбонов композит (CFRP) пътническа клетка и технология BMW eDrive за шофиране при нулеви емисии е първият сериен модел на марката BMW i поставя началото на нова ера за мобилността.
Нова глава в историята на спортно-елегантните модели с две врати на BMW започва и със световната премиера на BMW Серия 4 Купе на IAA 2013. Този модел е олицетворение на най-високо ниво на естетиката и радостта от шофирането в премиум сегмента на средния клас. Стандарт в своя клас е и BMW X5, чието трето поколение също ще бъде представено във Франкфурт, както и новите модели на BMW Серия 5 и новите BMW M Performance автомобили BMW X5 M50d, BMW M550d xDrive Седан и BMW M550d xDrive Туринг.
С два концептуални прототипа BMW подчертава своята компетентност и креативност по отношение на задвижващите технологии, както и навлизането в нови автомобилни сегменти. BMW Concept X5 eDrive съчетава типичните за Sports Activity Vehicle характеристики на пътя с ефективността на Plug-in хибридно задвижване. BMW Concept Active Tourer Outdoor демонстрира как при един премиум компактен модел може да бъде постигната максимална гъвкавост за спорта и свободното време чрез обмислено оползотворяване на пространството и хитроумни детайли.Освен това на IAA 2013 ще бъдат представени и последните иновации, разработени в рамките на Efficient Dynamics, атрактивни новости в програмата на Оригинални BMW аксесоари и актуалните допълнения в гамата на BMW ConnectedDrive. Изборът от интелигентни решения за свързаност, асистиращи системи и мобилни услуги вече е много по-богат. За BMW i3 са разработени услуги, специално пригодени за изискванията на електрическата мобилност и на градското движение.Новостите ще бъдат представени на общ щанд на марките BMW, BMW i, MINI и Rolls-Royce в зала 11, която е разположена непосредствено до главния вход на изложението и дава възможност за активно представяне на автомобилите. Така публиката на IAA от 12 до 22 септември 2013 година ще има възможност директно и интензивно да се наслади на типичната за BMW радост от шофирането.

 
Ключови думи:   bmw, bmw 5, bmw performance, BMW X5, cfrp, edrive, iaa, performance bmw, xdrive
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте