BMW 1 Series M Coupe: Дрифт... като за последно (Видео)

Общи 29 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2470 посещения | без коментари

Компактният модел "запали гумите на най-високата хеликоптерна площадка в света

Канадското подразделение на BMW пусна впечатляваща реклама на и без това уникалната със своите параметри суперспортна версия M на първата серия купе.

С основни габарити дължина 4380 мм, височина 1420 мм и ширина 1803 мм, BMW 1 Series M Coupe идва с трилитров, редови шестцилиндров задвижващ агрегат с максимална мощност от 250 кВт или 340 конски сили и максимален въртящ момент от 450 Нм.

Автомобилът, който разполага с нова шестстепенна механична предавателна кутия, е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4.9 секунди, а границата от 200 км/ч се достига за 17.3 секунди. В същото време, средният разход на гориво е повече от приемлив- 9.6 литра на 100 километра (224 грама СО2 на километър).

Видео

BMW 1 Series M Coupe дебютира на салона в Детройт през тази година, а продажбите му в Европа започнаха през изминалия месец. Суперспортният мъник се предлага три основни екстериорни цвята Alpine White, Sapphire Black и Valencia Orange.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте