Bentley Continental яхна 528 „коня“

Общи 04 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6815 посещения | без коментари

И купето, и кабриото на Bentley Continental с V8 ще имат и форсирани версии. Модификацията Continental GT V8 S вече разчита вместо на 507 к.с. и 660 Нм на 528 „коня“ и 680 Нм. Официалното й представяне ще се състои на автомобилния салон във Франкфурт в началото на другата седмица.
С подсиления двигател новото купе ускорява от място до 100 км/ч за 4,5 сек и достига макс. скорост от 309 км/ч, което съответно е с 0,3 сек. и 6 км/ч по-добре от по-слабата версия.
Кабриото ускорява за 4,7 сек, докато базовият вариант прави това за 5,0 сек. Макс. скорост на по-мощната версия е със 7 км/ч повече и е 308 км/ч.
S-модификацията е с понижено с 10 мм окачване, по-твърди с 45% отпред и 33% отзад пружини и нов заден стабилизатор за напречна устойчивост.
Външно новите модели се отличават от базовите по аеродинамичните елементи по каросериите си и по променени предни брони. И купето, и кабриото са стъпили на земята на 20-инчови колела с ексклузивен дизайн на джантите. Първите доставки до краен клиент ще бъдат от началото 2014 г.

 
Ключови думи:   bentley, Bentley Continental
 

Снимки


 

Lexus LF-NX ще бори Evoque и Q3 Lexus LF-NX ще бори Evoque и Q3
04 септември 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте