AUTO BILD се фокусира върху звездите от Франкфурт

Общи 04 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7815 посещения | без коментари

Новият брой на AUTO BILD България разкрива подробности за повечето от звездите, които ще изгреят на започващия от 12 септември автомобилен салон във Франкфурт. В изданието ще прочетете любопитни подробности за Opel Monza, VW Sportswan, Audi A8, Honda Civic Tourer, Audi Sport Quattro Plug-in-Hybrid и други.
На изложението ще бъде представено за първи път и най-мощното Porsche. Германските редактори на списанието обаче вече са имали възможността да тестват новия 911 Turbo S и са споделили своите впечатления за него.
Този път Skoda, която се представя винаги отлично на сравнителните ни тестове, не успя да се класира първа след оспорвана битка на сериозни комбита. Практичната версия на Octavia бе изправена срещу Golf Variant, Kia Ceed sw, Ford Focus Turnier и Opel Astra Sports Tourer. Но какво й попречи да спечели, ще узнаете от страниците на изданието.
Другият ни сравнителен тест изправя един срещу друг Mercedes CLA и Audi A3 Limousine и отговаря на въпроса дали си струва да дадете близо 6000 лева повече за първия.
Mazda MX-5 на старо е предложението за автомобил втора ръка. Подробностите за него търсете отново в броя.
И още:
Актуално Audi Sport Quattro Plug-in-HybridАктуално Honda Civic Tourer,Първи впечатления Porsche 911 Turbo SСравнение Mercedes CLA и Audi A3 LimousineВъодушевление Volvo Concept CoupеУпотребявани автомобили Mazda MX-5



 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте