AUTO BILD подлага на дисекция марките от Източна Европа

Общи 29 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10415 посещения | без коментари

Едва дебютирала, новата Серия 2 на BMW има всички шансове да се превърне в класика. Защо това е така, ще узнаете от новия брой на българския AUTO BILD, който вече излиза в сряда, при това с увеличен до 68 страници обем. Новият 1,5-литров SUV Audi Q1 е главното действащо лице в рубриката „Актуално“. Но не си мислете, че най-четеното автомобилно заглавие в Европа се интересува само от премиум марки. Напротив, по традиция то е винаги практично и залага на оптималното съчетание от цена, качество и ниски експлоатационни разходи на моделите. Затова в полезрението на германските редактори са попаднали Lada Priora, Lada Granta, Dacia Logan и Skoda Rapid, които са подложени на подробна дисекция, а след това са сравнени по всички възможни признаци. Коя е най-добрата оферта измежду тези бюджетни автомобили от бившия соцлагер, ще узнаете от страниците на списанието.
Друг сравнителен тест изправя един срещу друг отново два наистина народни автомобила - Skoda Rapid Spaceback и Kia Ceed.
Какви са предимствата и недостатъците на вечното творение Mercedes C-класа, разкрива продължителният тест, а своите първи впечатления за Audi A8, Range Rover Sport, Opel Insignia, BMW X5 и Lexus IS 300h са споделили българските редактори на изданието.
И още:
Актуално Audi Q1Репортаж Около света за 37 дни с Mazda 3 Съветник Тест на зимни гумиУпотребявани автомобили Dacia Duster от 17 000 леваВъодушевление Landy срещу DefenderСравнение Lada Granta срещу Skoda Rapid

 

Задава се нов Qashqai Задава се нов Qashqai
29 октомври 2013
Още по-спортен BRZ Още по-спортен BRZ
30 октомври 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте