AUTO BILD 412 излиза с две корици!

Общи 03 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8665 посещения | без коментари

Новият брой на българския AUTO BILD идва с две лица, но с еднакво съдържание. Както винаги, той е на пазара от утре (сряда, 3 септември) и читателите ще могат да избират своя вариант на корицата – с наскоро представения Land Rover Discovery Sport, или със създадения в България прототип Hyundai T1 4x4. Пълната информация и за двата ще откриете на страниците ни, като още отсега ви споделяме, че българският кореец ще участва в „Балкан маратон рали 2014“, пилотиран не от кой да е, а от самия Жан-Луи Шлесер, бивш пилот от Формула 1 и двукратен победител в рали „Дакар“. Нашият спортен редактор и тест пилот Атанас Марков изправи на безкомпромисно сравнение серийния модел срещу българския прототип. Какви са изводите, четете в материала „Каин срещу Авел“.
Както винаги сме първите, които представяме новите модели, още преди дори да са достигнали до интернет пространството. Затова търсете в броя първия ни тест на новата Corsa.
Сравненията ни в този брой предизвикват на петобой хибридните автомобили и разкриват цялата истина за тях. На дуел един срещу друг застават „годзилата“ Nissan GT-R и „джентълменът“ McLaren 650S. Участниците в битката за най-добър малък автомобил с автоматик са Ford Fiesta, Nissan Note и VW Polo.
Приятно четене!
И още:
Първи впечатления BMW 420d CabrioПърви впечатления VW AmarokПърви впечатления FIAT Panda 4х4Аз шофирам уникат Pаtchwork Saab-ът на ПерSecond hand BMW роудстър до 30 000 лвСпорт Наелектризиращата Формула Е



 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте