AUTO BILD 410 разкрива купето на А-класата

Общи 19 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7065 посещения | без коментари

Ако си мислите, че А-класата е скучен градски модел за дами, сте сгрешили! Ще се убедите от новия ни брой. В него ще откриете, че Mercedes готви версии роудстър и купе на този модел. Тестовете ни започват с битка на компактните комбита на Peugeot 308, Seat Leon, VW Golf и Ford Focus. Ще успее ли Peugeot да се нареди в челото, ще узнаете от страниците на списанието. Планина от проблеми се появява след продължителния тест на Subaru XV 2.0D, а Nissan Qashqai се изправя на дуел срещу VW Golf Sportsvan. Рубриката ни “Съветник” отговаря на въпроса коя C-класа вози най-добре и струва ли си надценката за въздушно окачване. Тези и други интересни статии ще откриете в новия ни брой, който както винаги идва при вас в сряда. И още:
Нови модели Семейни каляски с решетка на Aston MartinСравнение Комбита за умни купувачиСравнение Nissan Qashqai срещу VW Golf SportsvanПърви впечатления Mercedes-Benz CLS SB 350 CDI 4МaticSecond hand Citro

 

Tesla наема хакери Tesla наема хакери
20 август 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте