Audi разкри TT S Roadster

Общи 24 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 17565 посещения | без коментари

С наближаването на автомобилния салон в Париж Audi разкри новото TT S Роудстър. Следвайки стъпките на купето, откритият модел предлага спортен екстериор. Сгъваемият електрически покрив е наличен в черно, сиво и титаниево и се прибира за 10 сек при скорост до 50 км/ч. Той е изграден от алуминий и магнезий, за да спести 3 кг от теглото в сравнение с предшественика си.
Audi TT S Roadster използва MQB платформа, алуминиеви и суперздрави компоненти, благодарение на които теглото на версията TT 2,0 TFSI не надвишава 1320 кг.
Audi ще предлага за ТТ Roadster два 4-цилиндрови турбоагрегата – 2 литра TFSI с 230 к.с. и 370 Нм и 2 литра TDI с 184 к.с. и 380 Нм. Ако това не ви е достатъчно мощно, то версията TT S с 2-литров TFSI ще генерира 310 к.с. и 380 Нм и ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,9 сек, преди да достигне максималните 250 км/ч.

 
Ключови думи:   Audi
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте