Audi e на ход с бонбона S1

Общи 12 февруари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8985 посещения | без коментари

Мистериозният автомобил, за който Audi загатна с видео преди броени дни, е S1 Sportback Quattro. Изглежда едновременно агресивно и симпатично като свеж жълт бонбон. Моделът няма да се предлага в САЩ. Световната му премиера ще се състои скоро на салона в Женева, който отваря врати за медиите от 3 март. Двигателят ще е 2,0-литров с TFSI с мощност 231 к.с., а както си личи от думичката Quattro към името му – задвижващи ще бъдат и четирите колела. Трансмисията е 6-степенна механична, а червената зона на оборотомера започва от отметката 7000. Сухите цифри са впечатляващи – 370 Нм макс. въртящ момент, 7,0 л/100 км разход, 5,8 сек ускорение от 0 до 100 км/ч и 162 г/км СО2. Багажникът е 210 л. Спойлерът на покрива отзад изглежда обещаващо.
Интериорът е решен в жълто и черно, с тук-там червени акценти, и е изключително луксозен. Озвучаването е от Bose, а седалките – суперспортни.
Ясни са и цените за Европа, които започват от 29 950 евро за S1 и от 30 800 евро за S1 Sportback.Видео

 
Ключови думи:   Audi
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте