Aston Martin обмисля производство на Rapide Shooting Brake

Общи 07 юни 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7565 посещения | без коментари

Концепцията Bertone Jet 2+2 може да се превърне в сериен Aston Martin, който ще бъде пуснат в ограничено производство. Прототипът, който предизвика голям интерес на автомобилното изложение в Женева през март, ще бъде пуснат в лимитирана серия. На практика това е Aston Martin Rapide Shooting Brake, който бе изграден по случай стогодишния юбилей на марката и отбелязването на 60 години от съвместната работа на Aston и Bertone.
Първоначално проектът е бил замислен като еднократен модел, предназначен за най-богатите клиенти на Bertone. Сега британската компания планира да пусне лимитирана серия и да нарече автомобила Rapide Shooting Brake, но предстои решаване на някои правни въпроси по отношение на името.
Прототипът е вдъхновен от концепцията Jet 2, показана още през 2004 г. и базирана на Vanquish. И двете компании са дали зелена светлина за изпълнението на този план. Според информацията, ако лимитираната серия бъде ограничена до 10 бройки, Rapide Shooting Brake ще се произвежда в завода на Bertone в Торино, ако има повече от 10 бройки, то Aston Martin ще изгражда колата в Гайдон, Великобритания.

 
Ключови думи:   aston martin, aston martin rapide, bertone, shooting brake
 

Снимки


 

Новата Mazda3 Новата Mazda3
07 юни 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте