За Нас

Благодарим Ви, че посетихте нашия сайт. Ще се радваме AutoHop да Ви бъде полезен за продуктите и услугите които търсите или предлагате. В българското Интернет пространсво съществуват няколко сайта за авто обяви, но само AutoHop Ви предлага обзорен, портален и лесен за употреба сайт за търсене и предлагане на автомобили, мотоциклети, камиони, бусове и авто части. Следвайки тенденциите за тотално навлизане на интернет приложенията в България както в бизнеса, така и в сферите на обикновенния живот, ние си поставихме за цел да изградим AutoHop като единен портал за употребявани, нови и лизинг автомобили.

Бихме желали да бъдем полезни както на големите и вече утвърдени компании, така и на малкия предприемач, чиято автокъща е на съседния ъгъл в малкото провинциално градче където живее. Чрез различните месечни планове, AutoHop предоставя възможността на всеки да публикува оптималния брой обяви на минимални цени. А на обикновения потребител, AutoHop дава шанс да публикува до 3 Стандартни обяви напълно БЕЗПЛАТНО.

В малка страна като България болшинството прохождащи идеи нямат необходимия ресурс, знания и умения да рекламират предлаганите от тях продукти: автомобили, мотоциклети, камиони и други в световното Интернет пространство. Възможността да бъдеш показан в AutoHop редом с най-голямата и известна фирма в страната, може да помогне на всеки да направи първите успешни стъпки в развитието си. А този, който е по-далновиден дори може да изпревари останалите и срещу минимална сума да си осигури видно място на нашите страници - било то в секцията за авто обяви или банер каретата.

Младият ни екип от професионалисти благодари на всички, които използват AutoHop и им пожелава успех във всяко едно начинание! На всички потребители желаем да намерят на нашите страници това, което търсят.

Имате въпрос към нас, искате да ни споделите мнението или препоръката си? Пишете ни тук - http://www.autohop.bg/контакти.html

С най-добри пожелания,
От Екипа на AutoHop.bg

 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте