Представяме най-компактния български пикап

Общи 17 юли 2014 | Speed-Press.com A- A+ 4240 посещения | без коментари

Вчера у нас бе представен най-продаваният в Китай пикап, само че произведен в България от група родни инженери в завода на Литекс Моторс в Ловеч. С дължината си от 5,04 м Steed 5 е вторият най-компактен в класа си у нас. Благодарение на своята почти водеща в класа товароносимост от 1050 кг Steed 5 e верен помощник във всяко начинание.
Всички модификации на Steed 5 са оборудвани с пръскано предпазно покритие на товарното пространство, което пази каросерията от нараняване и последваща корозия. Стандартното обзавеждане на Steed 5 включва брони, странични лайстни и арки на калниците в цвета на купето, 16-инчови алуминиеви джанти, задни фарове за мъгла и дневни светлини, интегрирани в предната броня, предни и задни калобрани, тонирани стъкла и др. Интериорът на Great Wall Steed 5 е удобен и приятен, с високо качество на материалите. Купувачите могат да разчитат на дистанционно централно заключване с имобилайзер, аудио система с 6 говорителя, RDS радио, CD MP3 плейър и USB порт, климатична система, предни ел. стъкла и ел. огледала, кожен волан и управление на аудио системата от волана.
Освен своите функционални качества и удобство Great Wall Steed 5 разполага и с актуални системи за безопасност, като например въздушни възглавници, BOSCH 8.0 ABS+EBD, прекъсване на притока на гориво в случай на ПТП, енергоабсорбиращи брони, деформационно купе, пиротехнически предни предпазни колани, автоматично заключване на вратите след 20 км/ч, функция „детско заключване“ и др. В някои модификации се наблюдава и система за мониторинг на налягането в гумите, електрохроматично огледало за обратно виждане, заден асистент за паркиране и др.
В продължение на търсенето на пазара Great Wall Steed 5 се предлага с модерен 2,0-литров икономичен и екологичен дизелов двигател, разполагащ с максимална мощност от 139 к.с. и 305 Нм въртящ момент – оптимизиран за максимална теглителна сила от 2500 кг при всякакви работни режими. Пикапът е с надеждно part-time 4х4 задвижване с електрическо управление.

Цените на Steed 5 у нас започват от 37 490 лв. с ДДС. Срещу тази сума получавате пикап с двойна кабина, 4х4 задвижване, 6 механични скорости, 2,0-литров дизелов двигател и среден разход 8,6 л/100 км.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте