Audi Q3 с предпремиера в България

Main June 14, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 8955 views | no comments

Източник: www.audi.bg

От 9 до 16 юни ценителите и клиентите на марката ще могат да се запознаят отблизо с Audi Q3 в Сердика Център, София. Предпремиерата на модела е привилегия и вълнуващо събитие за всеки пазар.

Новият Audi Q3 е премиум SUV модел в компактен формат. Като истински представител на марката, той поставя нови мащаби на всички технологични нива- каросерия, скоростни кутии, шаси и високотехнологични асистиращи и медийни системи. Audi Q3 има много и различни лица в ежедневието, всяко едно силно повлияно от градския характер на модела.

Дизайнът на Q3 е типичен за марката- линията на coupé е своеобразна и единствена по рода си за SUV модел и визуализира спортния характер. Акценти са поставени чрез забележителните светлини, а ниско позиционираното стъкло на багажника подчертава спортната визия.

Почитателите на марката в България ще бъдат сред първите в Европа, които ще видят модела преди официалната премиера на пазара. Първоначална информация за Q3 материали, снимки, видео материали беше представена в много медии, както и в сайт-а на официалния вносител www.audi.bg Срещата на живо е най- убедителния аргумент за неоспоримия стил и технологични предимства на колата

За нас е удоволствие, че имаме възможност да представим предпремиерно този нов за марката модел . Порше БГ държи на контакта с феновете и клиентите на марката и се радваме, че имаме възможност те да бъдат сред първите в Европа, които ще видят модела. потвърди Лъчезар Георгиев, бранд мениджър на Ауди.

Предварителните продажби на Ауди Q3 започват от 10 юни в дилърската мрежа на Ауди в България. Базовата цена за Audi Q3 2.0 TFSI quattro e 65 372,- лв с ДДС.

 
Keywords:   audi q3
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...