Създадена е най-голямата верига от сервизи у нас

Общи 24 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 16875 посещения | без коментари

Вчера “Фулда България“ ООД откри първия брандиран сервиз, който обединява две от големите вериги в България - MOTOEXPERT (17 сервиза) и VIANOR (39 сервиза). Новият център се намира в Пловдив. Така до края на 2015 година веригата ще наброява минимум 56 обекта и ще се превърне в най-голямата в България в бизнеса с гуми, джанти, автомобилни части и авто услуги.

Веригата MOTOEXPERT е добре познат адрес за всеки българин с така наречения "супермаркет за автомобилисти" с богат асортимент и сервиз за почти всички марки автомобили.

VIANOR е част от финландската Nokian Tyres и е най-голямата верига за продажба на автомобилни гуми в Северна Европа с над 1200 филиала във Финландия, Швеция, Норвегия, Русия, Германия, Украйна, Казахстан, Естония, Литва, Латвия, САЩ, Полша, Чехия, Словакия и Швейцария. От началото на 2010 година представител на VIANOR за България (мастер франчайзер) е фирма „Фулда България Трейдинг“ ЕООД.

В търговските обекти на VIANOR винаги може да намерите първокласни автомобилни гуми Nokian за леки, лекотоварни, тежкотоварни автомобили и джипове. Гумите Nokian са победители в много независими тестове Auto Bild Test и други издания.
Тази година компанията Nokian отбелязва 80 години от изобретяването и пускане на пазара на първата зимна гума. Бизнесът на марката започва с производството на галоши и този завод работи и до днес. Не се чудете на съвпадението на името с телефонния гигант Nokia, който навремето се отделя като самостоятелна компания. За допълнителна информация изтеглете прикачените файлове

 

Снимки


 

Audi разкри TT S Roadster Audi разкри TT S Roadster
24 септември 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.