Бляскава премиера за Citroen C4 Cactus у нас

Общи 16 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 15380 посещения | без коментари

Шоурумът на „Автомотор Корпорация“ беше домакин на галавечерта, посветена на премиерата на атрактивния кросоувър Citroen C4 Cactus у нас. Новият модел беше изложен в огромен брой варианти с различни цветове, моторизации и скоростни кутии. Като типичен лайфстайл продукт, зареден с огромна доза чар, нетрадиционният „французин“ се чувстваше добре в компанията на чаровните манекенки, които позираха до него за модна фотосесия, организирана от списанията Glamour и „Мода“ с актуалната колекция Есен 2014 на Max Mara Fashion Group.
Цените на Cactus ще стартират от 25 934 лева за 1,2-литровата бензинова версия с 82 конски сили и 5-степенна ръчна трансмисия. Клиентите могат да избират общо между три бензинови и две дизелови моторизации с мощност между 82 и 110 конски сили. Скоростните кутии ще бъдат три - 5-степенна ръчна, както и 5- и 6-степенна автоматизирана. По данни на производителя средният разход за различните варианти ще бъде между 3,8 (за дизеловите изпълнения e-HDI 92 и BlueHDI 100) и 5,8 л (при e-THP 110).
Несъмнено най-интересната част в колата са т.нар. Airbumps, протектори, подобни на външни въздушни възглавници, абсорбиращи енергията при леки удари (например с пазарски колички). При оборудваните с пилотирана скоростна кутия модификации (от 29 748 лв. нагоре) се образува цяла седалка отпред, която ще се хареса особено много на двойките, които биха искали да пътуват прегърнати. Към серийното оборудване спадат ESP, радио с USB и система за следене на налягането в гумите. В базовото ниво Live за климатик се доплащат 1717 лева, а от линията Feel той е сериен.

 
Ключови думи:   citroen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.