V1 Challenge България гастролира в Бургас този уикенд

Общи 26 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 18300 посещения | без коментари

На 28 септември (неделя) от 14,00 часа булевардите “Тодор Александров“ и ул. „Спортна“ в град Бургас ще се разлюлеят от автомобилния фестивал, който се провежда от родените да побеждават машини Volkicar. Предстоящото състезание ще е четвърти кръг от Националния шампионат V1 Challenge България и ще вдигне адреналина на всички фенове на моторния спорт в морския град в рамките на 4 часа. То ще се състои веднага след Международния шампионат по автомобилизъм, който традиционно се провежда на същото състезателно трасе.
Носителят на две победи в Пловдив и Русе Костадин Щерев, победителят във Варна Искрен Маринов, пилотът Симеон Донов, спечелилият специалната награда за най-бърза обиколка в град Русе, напористата и технична Диана Стоянова, 17- годишният Гюрбхюссеин Абдулаев от Азербайджан, заелият второ място в Русе турски пилот Тахсинтунч Тин, туркинята Биллур Мюейет, както и други представители от Турция ще се съревновават с хъс за победата.

Организаторът Тезджан Мустафов и неговият екип T and М Racing провеждат автомобилния шампионат V1 Challenge в иновативен за България формат, който включва освен състезателната надпревара, също и атрактивни демонстрации. Феновете на мото спорта и в Бургас ще станат свидетели на специално създадено Volkicar шоу с Мис Автомобилизъм и нейния отбор красавици. По булевардите пред очите на хиляди зрители ще се проведе и уникално дрифт шоу. Спонсорите от Lassa пък са обещали награди за всеки от публиката, а момичетата на Еlf ще се разходят сред феновете, за да изненадат присъстващите с интересна игра. За настроението ще се грижи и популярният радиоводещ Ники Тодоров.

 
Ключови думи:   Други
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.