Steed 5 тръгна на лов

Общи 26 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 24245 посещения | без коментари

Българският автомобилен производител „Литекс Моторс“ и Съюзът на ловците и риболовците в България сключиха договор за сътрудничество на изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“, което се провежда в Интер Експо Център в София тези дни. Така българските ловци и риболовци ще могат да изпробват моделната гама на Great Wall и да се запознаят с изгодните ценови предложения на компанията. Освен това автомобилите на Great Wall ще бъдат тествани в специфичните условия на ловните стопанства - високопроходимият пикап Steed 5 ще бъде предоставен на дивечовъден участък „Студен кладенец“ за срок от шест месеца.
Посетителите на изложението „Наслука – лов, риболов и спорт“ могат да видят специалната версия на пикапа Steed 5 Hunter, който е предназначен за хора с активен начин на живот - ловци, рибари, планинари, офроудъри и авантюристи. Изложението продължава до 28 септември в Интер Експо Център в София.


 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.