Топ 20 на градовете с най-много милионери

Общи 14 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9845 посещения | без коментари

Ако сте богат, то най-вероятно се наслаждавате на най-доброто от живота. Едва ли е изненадващо, че милионерите често живеят на най-красивите места. Според ново проучване разкриваме топ 20 градове с най-висок процент милионери от населението им.
На върха на списъка без никаква изненада се намира Монако, където малко над 29% от жителите са милионери. На второ място е Цюрих, където 27 на сто от населението имат над 6-цифрени суми в банка. След тях в класацията се нареждат Женева, Ню Йорк, Франкфурт, Лондон, Осло, Сингапур, Амстердам, Флоренция, Хонконг, Рим, Дъблин, Доха, Торонто, Венеция, Брюксел, Хюстън, Сан Франциско и Париж.
Любопитно е, че Дубай не е включен в класацията, тъй като милионерите там са 26 000 души при население от 2,2 млн., което означава само около 1%.

 

Снимки


 

Mini Cooper от Lego Mini Cooper от Lego
14 август 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте