Старт на продажбите на Lexus NX 300h в България

Общи 01 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7810 посещения | без коментари

Започват продажбите на новия Lexus NX у нас. Първите бройки ще можем да видим по пътищата в началото на октомври. Моделът се явява конкурент на средногабаритните Audi Q5, BMW X3 и Mercedes GLK.
300h се предлага в два варианта: със задвижване само на предните или на четирите колела. И двата разполагат с 2,5-литров четирицилиндров бензинов мотор с мощност от 155 к.с. и въртящ момент 210 Нм. Заедно с него автомобила задвижва електромотор с 143 к.с., интегриран в безстепенната автоматична скоростна кутия. При All-whee-drive версията е поставен втори електрически двигател с 68 к.с., който задвижва задните колела. Батериите на NX се зареждат не само от бензиновия двигател, а и чрез регенеративно спиране.
Цените на хибридния SUV започват от 79 950 лв. за автомобил с предно задвижване и 84 950 лв. за такъв със задвижване на четирите колела. С най-високо ниво на оборудване цената на 300h AWD достига 112 900 лв.

 
Ключови думи:   lexus
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте