Маратонското рали Сидни-Лондон с два етапа в България

Общи 24 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7575 посещения | без коментари

Първият етап от надпреварата в маратонското рали Сидни-Лондон – състезанието в Австралия, вече приключи. Във временното класиране води Джеф Олхом (Австралия, Datsun 260Z), следван на 11:15 мин от Марк Пикеринг (Австралия, Датсун 260Z), а трети остана Йост Ковенберг (Белгия, Порше 911), който изостава с 20 мин от водача в генералното класиране.
Автомобилите пристигнаха в Анкара и на 25 април гонката се подновява с европейската част на маршрута. За да финишират в Лондон на 11 май, на участниците им остават още около 6000 км по пътищата на Европа.
Керванът от класически автомобили пристига в България от Турция в началото на следващата седмица. Състезателите ще бъдат в Сливен на 28 април, понеделник, около 18:00 ч. На 29 април, вторник, участниците ще карат в двата специални етапа, предвидени в програмата на маратона Сидни-Лондон за нашата страна.
Двете класически отсечки в Сливенския балкан са със стартове в 07:48 мин. и 09:56 мин. за всяко едно от двете преминавания на дългото 33,57 км трасе.
Скоростният етап ще бъде затворен за движение 1 час преди обявените за старта времена. Между двата специални етапа участниците ще имат кратка пауза, когато колоната ще се събере на площада пред общината в Сливен. Там всички фенове на автомобилния спорт и ретро автомобилите ще имат възможност да видят отблизо автомобилните легенди от 60-те и 70-те години на миналия век, както и ще могат да се срещнат с пилотите, участващи в автомобилната надпревара. Видео

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте