Екшън на паркинга на мола

Общи 17 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 24180 посещения | без коментари

MINI е синоним на маневреност в града и на удоволствие от шофирането по завоите. Днес, 17 октомври, паркингът на покрива на столичния мол „Сердика“ стана домакин на шоуто Urban Thrill със специалното участие на повечето модели на легендарната марка в „лоното“ на BMW. Гостите на събитието имаха възможност да тестват реакциите си и динамичните възможности на автомобилите в рамките на специално обособено трасе. На него MINI-тата доказаха колко добре могат да спират и колко добре се държат при рязка смяна на посоката. За SUV-овете Paceman и Countryman беше предвидена рампа, върху която те демонстрираха, че не се страхуват от леки офроуд предизвикателства. Сериозно изпитание не толкова за маневрените „британци“, а за участниците в събитието беше упражнението за обръщане на 360 градуса в тесен квадрат. Организацията беше поверена на професионални инструктори на BMW, които даваха на участниците ценни съвети за подобрение на шофьорските умения.
В рамките на Urban Thrill беше представен най-новият модел на марката – MINI с пет врати. За изпитанията бяха налични и обновените наскоро Paceman и Countryman, а най-малките гости без шофьорска книжка „караха“ MINI John Cooper Works WRC в мащаб 1:43 на детска писта.

 
Ключови думи:   Mini
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте