Екологичен превоз за студенти през 2030-а

Общи 09 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10880 посещения | без коментари

Urbliner e електрическо превозно средство, създадено с идеята да се търсят транспортни решения за колежаните в Богота, Колумбия, през 2030 г. Младите студенти винаги са забавни, различни, екстремни и търсачи на силни усещания. Така че и автомобилите им трябва да отговарят на нуждите и стила им на живот.
Тази прилична на мотоциклет концепция е с покривало срещу евентуалните дъждове, което лесно се маха при слънчево време. Изградена е от олекотена сплав и пластмаса. Широката странична кабина пък позволява там да се товарят куфари, всякакви бумаги, папки и все неща, които непрекъснато влачат студентите.
Urbliner може да събере до трима души и е лесен за каране и маневриране. Може да се използва и като автомобил за споделено пътуване по абсолютно същия начин, както можеш да си наемеш велосипед в Богота. Екологичната му задвижваща система позволява по-голяма автономност без зареждане.
Проектът е създаден под ръководството на Камило Домингез, а дизайнер му е Едуардо Тривино Варгас „Едо“.

 
Ключови думи:   Калейдоскоп
 

Снимки


 

Най-готините Musclecars Най-готините Musclecars
09 октомври 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте