Градският хулиган Juke Nismo щурмува България

Общи 14 март 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3165 посещения | без коментари

Снощи на специално събитие „Нисан София“ отбеляза идването на първия модел за Европа, разработен от спортната дивизия Nissan Motorsport International - Juke Nismo.
Тъй като Juke Nismo е лимитиран автомобил, за първите 10 поръчани автомобила фирмата подарява луксозни оригинални аксесоари на стойност 500 лева, както и възможност за закупуване на лизинг без първоначална вноска.
В Juke Nismo всичко е променено с конкретна причина, вдъхновена от огромния опит в автомобилния спорт. Инженерите на Nismo са разработили аеродинамичен пакет, който осигурява още по-мощен, ефикасен и динамичен дизайн. По- ниските предна и задна брони и странични прагове заедно с модифицираната предна решетка и заден спойлер, засилват аеродинамичното притискане на автомобила, което осигурява по-добро сцепление и контрол на управлението. За стабилността на спортния Juke се грижат и нови стилни джанти с увеличен диаметър и широчина на гумите, с 10 двойни спици в титаниево черен цвят. Под предния капак е монтирана тунингованата верси на 1,6 литровия двигател на Nissan с директно впръскване на бензина и турбокомпресор. Мощността е увеличена на 200 к.с., а въртящият момент - на 250 Nm. Допълнителните настройки и подобрения на двигателя, се грижат за намаления разход на гориво и изхвърляни вредни емисии.
Дизайнерските елементи в Juke Nismo подчертават спортният му дух. По ръба на долната радиаторна решетка виждате червена ивица, която минава под двата въздуховода и стига до предните колесни арки. Червената линия продължава по продължение на праговете и очертава долната част на задната броня, а B- колоната е изпълнена в пиано лак, който придава по- луксозно излъчване.
Спортните елементи продължават и в интериора, където воланът, педалите, уредите и облицовката на вратите са с нов дизайн, подобряващ спортно усещане по време на шофиране. Седалките и волана са тапицирани с велур и съшити с червен конец, а усещането за фин лукс се засилва от централната и средна конзоли в пиано лак и тапицирания в черно таван. Nismo се готви за световно влияние, подсилвайки репутацията на Nissan за иновации и удоволствие от шофирането с нова гама серийни спортни модели.

 
Ключови думи:   juke, nissan, nissan motorsport
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте