Volvo обновява моделите си до 3 години

Общи 14 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9885 посещения | без коментари

Второто поколение на всъдехода Volvo XC90 дебютира на 26 август в Стокхолм, като с него ще бъде дадено началото на обновяване на моделите на скандинавския производител.
През 2015 г. скандинавците ще пуснат флагмански седан – S90, който ще бъде по-голям и по-луксозен от сегашния S80 и ще се конкурира с Mercedes-Benz S-Class. През 1997-1998 г. шведите произвеждаха модел с това име, който обаче по-късно бе сменен с първото поколение на S80. Седанът ще използва платформата SPA от XC90, интериора и двигателите. Освен това се очаква и появата на версия купе S90.
Отново през 2015 г. трябва да бъдат готови новото комби V80 и кросоувърът XC80. Засега няма яснота дали и двата модела ще се появяват по това време. Тези модели също ще използват платформата SPA, като комбито ще бъде вдъхновено от дизайна на Concept Estate.
През 2016 г. ще дебютира кросоувърът Volvo XC60, който е планиран за един от най-масовите модели на марката. Той ще получи и „напомпана“ версия – дело на ателието Polestar.
Обновяването ще приключи през 2017 г. със смяната на генерациите при седана S60, комбито V60 и хечбека V40. Последният ще послужи за основа на едно напълно ново семейство модели, в което ще участват и китайските собственици на Volvo – Geely.

 
Ключови думи:   volvo
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте