Honda с дебют на Jazz в Токио

Общи 25 юни 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3510 посещения | без коментари

Третото поколение Honda Jazz ще дебютира на автомобилния салон в Токио през ноември. Очаква се моделът да се появи на пазара в началото на 2014 г. и да последва успехът на първото и второ поколение Jazz.
По отношение на дизайна, колата ще черпи вдъхновение от концепцията Honda Urban SUV (на снимката), разкрита на изложението в Детройт в началото на годината. Тя включва издължени задни светлини, огромна черна радиаторна решетка и по- изпъкнали странични прагове. Отвътре новият Jazz ще запази репутацията си, предлагайки отличен простор.
Новият Honda Jazz ще използва мащабируема платформа, която е използвана в концепцията Urban SUV. Новата платформа ще позволи на компанията да придаде по-спортно управление на модела, без това да се отрази на комфорта и надеждността.
Honda Jazz ще разчита на 1,2- и 1,4-литрови бензинови двигатели плюс оптимизирана хибридна система. Досега Honda не предлагаше дизелови единици, но според информацията марката ще предлага нов 1,6-литров дизелов агрегат с 300 Нм и 119 г/км CO2, който бе монтиран за първи път в Civic на автомобилното изложение в Женева по-рано тази година. Очаква се до края на годината той да задвижва и CR-V.

 
Ключови думи:   honda, honda jazz, honda suv
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте